Jednodruhové koření, Strana 7

103 položek celkem
skořice celá2
od 49 Kč

, Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a...

Kód: 909/30
Skořice Cejlonská mletá
od 39 Kč

    Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V Evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a...

Kód: 912/20
skořice celá2
Skořice celá
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k...

Kód: 298/20
Skořice mletá
Skořice mletá
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k...

Kód: 301/30
tymián celý
Tymián celý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Tymián se používá se k přípravě zvěřiny, tučných mas, drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do...

Kód: 307/25
tymián mletý
Tymián mletý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Tymián se používá k přípravě zvěřiny, tučných mas, drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do...

Kód: 310/25
zázvor mletý
Zázvor mletý
Skladem (>5 ks)
od 39 Kč

Zázvor se přidává do mnoha omáček a polévek, do kari, k dušenému masu a drůbeži, do čatní a nakládaných potravin, rybích a sýrových pokrmů, k dušenému či pečenému ovoci, do...

Kód: 313/50