Lehce pikantní směs koření s medovou vůní.
Lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád, je...
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým...
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým...
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým...
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým...
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým...
Kořenící směs Gruzijské a Arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, zejména fazolím, lilku a čočce. Používá se především k přípravě...
Směs určená k dochucení všech smažených bramborových příloh: hranolky, krokety, americké brambory aj. Vhodné i na pečené brambory s kmínem, zapečené francouzské brambory, ale i...
Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z něj likéry,...
Používá se při nakládání ovoce a zeleniny, na některé druhy pečiva, v indické kuchyni do masitých pokrmů. Špetka anýzu je vhodná k žampiónům či rybám. Vyrábějí se z...
Směs se používá při grilování a rožnění vepřových, hovězích a ostatních mas, vhodné i do minutek a směsí. Vhodné například i na obalení sýra k dušené nebo grilované zelenině...
Tato kořenící směs se používá na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád, omáček a šťáv, vhodné i do zapečených brambor, těstovin,...
Jemná grilovací směs bez soli, která je vhodná pro děti a všechny, kteří mají rádi jemné směsi. Hodí se na grilování nebo pečení kuřat, do mletých mas, ryb, luštěnin, zapečených...
Badyán se používá hlavně v čínské a vietnamské kuchyni jako je například phở nebo čínská pětikořenová směs.
Používá se jako náhrada za anýz nebo římský kmín. Je...
Badyán se používá hlavně v čínské a vietnamské kuchyni jako je například phở nebo čínská pětikořenová směs.
Používá se jako náhrada za anýz nebo římský...
Důležité koření v kuchyni se sladce kořeněnou vůní a stopami hřebíčkové a anýzové esence.
Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo polévkách,...
Používáme cookies Používáme cookies, abychom Vám zobrazovali pouze věci, které Vás opravdu zajímají a neotravovali zbytečnou reklamou. Chceme, abyste se zde cítili příjemně, proto díky analýze provozu webu neustále zlepšujeme jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací