Používáme cookies Používáme cookies, abychom Vám zobrazovali pouze věci, které Vás opravdu zajímají a neotravovali zbytečnou reklamou. Chceme, abyste se zde cítili příjemně, proto díky analýze provozu webu neustále zlepšujeme jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Silně aromatické koření k dochucení pečiva, sladkostí a omáček. Také se používá v malém množství k dochucování pečiva, ovocných dezertů, koláčů, pudinků, džemů, ale i do...
Silně aromatické koření k dochucení pečiva, sladkostí a omáček. Také se používá v malém množství k dochucování pečiva, ovocných dezertů, koláčů, pudinků, džemů, ale i do...
Používá se při nakládání různých druhů potravin, do vývarů, polévek, omáček, marinád na ryby, korýše a jiné mořské dary, ale i na hovězí a zvěřinové maso, do omáček,...
Používá se při nakládání různých druhů potravin, do vývarů, polévek, omáček, marinád na ryby, korýše a jiné mořské dary, ale i na hovězí a zvěřinové maso, do omáček,...
Oregano je nepostradatelná bylina v italské a řecké kuchyni, používá se na pizzu, do těstovin a omáček, do bylinných octů, olejů a na saláty. Vhodné k úpravě ryb, telecího či...
Do gulášů, polévek a omáček, výborná dekorace pokrmů. Používají se do mlýnků na pepř, gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových, jídel,...