Švestky sušené bez pecek

Kód: 304/50 304/100 304/101 304/500 Zvolte variantu
29 Kč 79 Kč 285 Kč 750 Kč od 29 Kč
Skladem (97 ks) Skladem (88 ks) Skladem (92 ks) Skladem (100 ks) Zvolte variantu
Varianta

Plody švestky domácí, jsou výborným doplňkem proti revmatismu, dně, onemocnění ledvin, jater a krevního oběhu. Pomáhají také chránit srdce a cévy, snižují hladinu cholesterolu. Velmi účinné jsou při střevních problémech a zácpě. Jsou velice dobré na kvalitní fungování střevního traktu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Slivoň švestka bez pecek   (Prunus domestica)

Puvod: Mexiko

 

Vypeckované plody švestky domácí.

Plody švestky se konzumují syrové, sušené nebo konzervované, mražené nebo kompotované, Vyrábějí se z nich povidla, plní se jimi ovocné knedlíky, buchty, koláče, při pečení švestkami můžete také podložit maso. nebo se z nich po zkvašení destilací vyrábí slivovice. Také lze vyrobit i švestkové víno.

Sušené pecky těchto plodů jsou vynikající náplní k výrobě zahřívacích polštářků. 

Výroba: 

Dobře vysušené pecky naplníme do bavlněného nebo lněného povlaku a zašijeme. Když si potřebujeme nahřát některou část těla, stačí polštářek vložit na chvilku do rozehřáté trouby a můžeme použít. Tento polštářek je výborný například při břišních kolikách u miminek. Švestková pleťová maska.

Potřebujeme: 1 rozmačkanou švestku, 2 lžíce tvarohu, 5 kapek citronové šťávy
Postup: Všechny uvedené ingredience smícháme, vzniklou směs nanášíme na obličej a dekolt a necháme 20 minut působit. Poté opláchneme teplou vodou. Pokožka bude vyživená a krásně vypnutá.

Plody švestky domácí, jsou výborným doplňkem proti revmatismu, dně, onemocnění ledvin, jater a krevního oběhu. Pomáhají také chránit srdce a cévy, snižují hladinu cholesterolu. Velmi účinné jsou při střevních problémech a zácpě. Jsou velice dobré na kvalitní fungování střevního traktu.

Švestky jsou konzervovány minimem sorbanu draselným. Pokud by nebyly, tak by plesnivěly a to nikdo nechceme. Zdravému člověku není nijak škodlivý. 

Něco o sarbunu draselném.

Je velice důležitý k zachování črstvosti: Zabráněním mikrobiálnímu růstu uchovává sorban draselný původní kvalitu potravin, udržuje jejich chuť, texturu a nutriční hodnotu. To je zvláště důležité pro produkty jako sýry, jogurty a kde mikrobiální kaz může výrazně snížit kvalitu.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola