Kari indické

Kód: 319/40 319/100 319/101 319/26 Zvolte variantu
39 Kč 75 Kč 450 Kč 155 Kč od 39 Kč
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Varianta

Indické kari se používá na všechny druhy masa, do smetanových omáček, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže, na ryby a do některých polévek. Směs indické kuchyně do mas a omáček.

Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Použití:

Indické kari se používá na všechny druhy masa, do smetanových omáček, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže, na ryby a do některých polévek. Směs indické kuchyně do mas a omáček

Složení:

Kurkuma mletá, koriandr mletý, kardamom mletý, římský kmín mletý, pepř černý mletý, chilli mleté

Popis: 

Kořenící směs bez soli.
Kari koření je neodmyslitelně spjato s thajskou a indickou kuchyní. Rozeznáváme několik základních druhů kari podle složení a poměru ingrediencí. A to Indický typ, který obsahuje zázvor, chilli a kurkumu, v menší míře pak hořčici a bazalku, Thajský typ, obsahuje méně kurkumy a převažuje koriandr, paprika a chilli, Javánské kari, má mnoho kurkumy, ale i ostřejších koření, přidává se bobkový list a citronová kůra a v neposlední řadě také Anglické kari, které se vyznačuje největším obsahem kurkumy a je nepálivé chuti.

Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.

V kuchyni fantazie nezná hranice.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: