Kari indické

Kód: 319/40 319/100 319/500 319/26 319/101 Zvolte variantu
39 Kč 75 Kč 249 Kč 159 Kč 450 Kč od 39 Kč
Skladem (65 ks) Skladem (65 ks) Skladem (19 ks) Skladem (47 ks) Skladem (20 ks) Zvolte variantu
Varianta

Indické kari se používá na všechny druhy masa, do smetanových omáček, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže, na ryby a do některých polévek. Směs indické kuchyně do mas a omáček.

Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.

Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Použití:

Indické kari se používá na všechny druhy masa, do smetanových omáček, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže, na ryby a do některých polévek. Směs indické kuchyně do mas a omáček

Složení:

Kurkuma mletá, koriandr mletý, kardamom mletý, římský kmín mletý, pepř černý mletý, chilli mleté

Popis: 

Kořenící směs bez soli.
Kari koření je neodmyslitelně spjato s thajskou a indickou kuchyní. Rozeznáváme několik základních druhů kari podle složení a poměru ingrediencí. A to Indický typ, který obsahuje zázvor, chilli a kurkumu, v menší míře pak hořčici a bazalku, Thajský typ, obsahuje méně kurkumy a převažuje koriandr, paprika a chilli, Javánské kari, má mnoho kurkumy, ale i ostřejších koření, přidává se bobkový list a citronová kůra a v neposlední řadě také Anglické kari, které se vyznačuje největším obsahem kurkumy a je nepálivé chuti.

Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.

V kuchyni fantazie nezná hranice.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola