Používáme cookies Používáme cookies, abychom Vám zobrazovali pouze věci, které Vás opravdu zajímají a neotravovali zbytečnou reklamou. Chceme, abyste se zde cítili příjemně, proto díky analýze provozu webu neustále zlepšujeme jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Sušená a pomletá nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a...
Pískavice nebo také jinak Řecké seno. Semena se používají do indické nakládané zeleniny a chutney, do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, je vhodná k...
Pískavice se používá, indické nakládané zeleniny. do jihoindické mleté směsi sambhar a do bengálských panch phoron, také například do směsi kari nebo také do garam masály. Je...
Sušená kůra pomeranče (plodu pomerančovníku) Všechny druhy citrusu patří do skupiny z čeledi routovitých (Rutaceae), z nichž velká část se těší ovocnářské oblibě. Jedná se...
Sušená kůra pomeranče (plodu pomerančovníku) Všechny druhy citrusu patří do skupiny z čeledi routovitých (Rutaceae), z nichž velká část se těší ovocnářské oblibě. Jedná se...
Ručně vyráběné prkénko s úchytem o rozměrech 31x16 cm. Foto je jen ilustrativní, každý druh dřeva má jinou kresbu. Děkujeme za pochopení
Všechny dřevěné výrobky jsou...
Používá se především na ochucení dušené zeleniny, grilovaných mas nebo ryb, ale také hořčic, různých druhů omáček, těstovinových pokrmů, k sýrům a salátům.
Všechno jednotlivé...
ROZMARÝN LÉKAŘSKÝ (Rosmarinus officinalic)
Rozmarýn lékařský je stálezelená trvalka z čeledi hluchavkovitých (Lamiaceae), vysoká až 1,5m. Má modrozelené listy vonící po...
Rozmarýn se používá k ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k...