Rozmarýn celý
Kód: 496/20 496/100 496/101 Zvolte variantuSouvisející produkty

Rozmarýn se používá k ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k...

Tymián se používá se k přípravě zvěřiny, tučných mas, drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do...

Kopr vonný má v kuchyni všestranné využití, při konzervaci okurek, zelí, cibule, do polévek a omáček, vaječných a bramborových jídel, do zeleninových salátů, dresingů a majonéz....

Sušená a pomletá nať petržele zahradní z oblasti Litoměřicka. V kuchyni má všestranné využití, přidává se do polévek a omáček, do pomazánek, bylinkových másel, na vařené a...

Popis: LIBEČEK (Levisticum officinale) Použití: Obohacuje chuť vepřového a hovězího masa. Bohaté využití v kuchyni , ne na darmo se mu přezdívá tekuté magi. Používá se...

Používá se především na ochucení dušené zeleniny, grilovaných mas nebo ryb, ale také hořčic, různých druhů omáček, těstovinových pokrmů, k sýrům a salátům. Všechno jednotlivé...

Důležité koření v kuchyni se sladce kořeněnou vůní a stopami hřebíčkové a anýzové esence. Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo polévkách, přidává...