Používáme cookies Používáme cookies, abychom Vám zobrazovali pouze věci, které Vás opravdu zajímají a neotravovali zbytečnou reklamou. Chceme, abyste se zde cítili příjemně, proto díky analýze provozu webu neustále zlepšujeme jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Země původu: Polsko
Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované...
Země původu: Polsko
Sušený celer se často používá jako dochucovadlo do polévek, omáček, salátů do marinád pro maso nebo zeleninu, jako je například marináda pro grilované...
Země původu: Indie
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české...
Země původu: Indie
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české...
Země původu: Indie
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české...
Země původu: Indie
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české...
Země původu: Polsko
Cibulka restovaná je základní koření, které by vám doma nemělo chybět. Je velice oblíbené pro svou výraznou a aromatickou chuť.
Restovaná cibule se používá...
Země původu: Indie
Sušená cibulka se používá jako koření do mnoha jídel, jako jsou například polévky, omáčky, guláše, masové nádivky, ale také do pomazánek nebo salátů. V české...
Mrkev se používá v syrovém, vařeném nebo sušeném stavu, do všech teplých i studených pokrmů české i zahraniční kuchyně. Jako jsou polévky, omáčky, saláty ale také při...
Mrkev se používá v syrovém, vařeném nebo sušeném stavu, do všech teplých i studených pokrmů české i zahraniční kuchyně. Jako jsou polévky, omáčky, saláty ale také při...
Mrkev se používá v syrovém nebo sušeném stavu do všech teplých i studených pokrmů české i zahraniční kuchyně. V lidovém léčitelství se používá hlavně proto, že kořen obsahuje...
U pastináku jsou nejhodnotnější v tomto směru kořeny, které mají chuť podobnou sladší petrželi. Je možné konzumovat pastinák syrový či vařený v salátech či polévkách, stejně...
Kromě léčivých účinků je prokázáno, že rostlina byla od dávných dob užívána k jídlu. Nejhodnotnější jsou v tomto směru kořeny pastináku, které mají chuť podobnou sladší...