Jednodruhové koření, Strana 8

118 položek celkem
skořice celá2
Skořice celá
Skladem (88 ks)
od 39 Kč

V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k...

Kód: 298/20
Skořice mletá
Skořice mletá
Skladem (82 ks)
od 39 Kč

V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k...

Kód: 301/30
tymián celý
Tymián celý
Skladem (84 ks)
od 29 Kč

Tymián se používá se k přípravě zvěřiny, tučných mas, drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do...

Kód: 307/25
tymián mletý
Tymián mletý
Skladem (85 ks)
od 39 Kč

Tymián se používá k přípravě zvěřiny, tučných mas, drůbeže, do nádivek, polévek a omáček (tradiční česká svíčková), v dušených pokrmech s kombinací piva a červeného vína, do...

Kód: 310/25
VANILKA LUSK 15-17cm (Vanilla planifolia)
od 79 Kč

Vanilkové tobolky jsou plody tropické popínavé liány z čeledi vstavačovitých (Orchidaceae). Vystoupavá až několik metrů dlouhá lodyha má vzdušné kořeny, kterými se poutá k...

Kód: 1009/40
zázvor mletý
Zázvor mletý
Skladem (83 ks)
od 39 Kč

Zázvor se přidává do mnoha omáček a polévek, do kari, k dušenému masu a drůbeži, do čatní a nakládaných potravin, rybích a sýrových pokrmů, k dušenému či pečenému ovoci, do...

Kód: 313/50