Švestky sušené bez pecek

Kód: 304/50 304/100 304/101 304/500 Zvolte variantu
29 Kč 79 Kč 285 Kč 750 Kč od 29 Kč
Skladem (96 ks) Skladem (84 ks) Skladem (90 ks) Skladem (99 ks) Zvolte variantu
Hmotnost ?
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Plody švestky domácí, jsou výborným doplňkem proti revmatismu, dně, onemocnění ledvin, jater a krevního oběhu. Pomáhají také chránit srdce a cévy, snižují hladinu cholesterolu. Velmi účinné jsou při střevních problémech a zácpě. Jsou velice dobré na kvalitní fungování střevního traktu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Slivoň švestka bez pecek   (Prunus domestica)

Puvod: Mexiko

 

Vypeckované plody švestky domácí.

Plody švestky se konzumují syrové, sušené nebo konzervované, mražené nebo kompotované, Vyrábějí se z nich povidla, plní se jimi ovocné knedlíky, buchty, koláče, při pečení švestkami můžete také podložit maso. nebo se z nich po zkvašení destilací vyrábí slivovice. Také lze vyrobit i švestkové víno.

Sušené pecky těchto plodů jsou vynikající náplní k výrobě zahřívacích polštářků. 

Výroba: 

Dobře vysušené pecky naplníme do bavlněného nebo lněného povlaku a zašijeme. Když si potřebujeme nahřát některou část těla, stačí polštářek vložit na chvilku do rozehřáté trouby a můžeme použít. Tento polštářek je výborný například při břišních kolikách u miminek. Švestková pleťová maska.

Potřebujeme: 1 rozmačkanou švestku, 2 lžíce tvarohu, 5 kapek citronové šťávy
Postup: Všechny uvedené ingredience smícháme, vzniklou směs nanášíme na obličej a dekolt a necháme 20 minut působit. Poté opláchneme teplou vodou. Pokožka bude vyživená a krásně vypnutá.

Plody švestky domácí, jsou výborným doplňkem proti revmatismu, dně, onemocnění ledvin, jater a krevního oběhu. Pomáhají také chránit srdce a cévy, snižují hladinu cholesterolu. Velmi účinné jsou při střevních problémech a zácpě. Jsou velice dobré na kvalitní fungování střevního traktu.

Švestky jsou konzervovány minimem sorbanu draselným. Pokud by nebyly, tak by plesnivěly a to nikdo nechceme. Zdravému člověku není nijak škodlivý. 

Něco o sarbunu draselném.

Je velice důležitý k zachování črstvosti: Zabráněním mikrobiálnímu růstu uchovává sorban draselný původní kvalitu potravin, udržuje jejich chuť, texturu a nutriční hodnotu. To je zvláště důležité pro produkty jako sýry, jogurty a kde mikrobiální kaz může výrazně snížit kvalitu.

 

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ZL Avatar autora | 2.5.2025
Velmi dobré zboží,chutné, doporučuji :)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola