Hranolky
Kód: 406/40 406/100 406/500 406/200 406/101 Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Použití:
Kořenící směs, určená především k ochucení fritovaných a pečených bramborových hranolek, můžeme ji ale použít i na ostatní fritované, nebo pečené bramborové přílohy (krokety, americké brambory, aj.) Ale i na různé druhy mas, grilovanou nebo pečenou zeleninu. A další použití je jen na Vaší fantazii.
Složení:
sůl (max.60%), paprika sladká, česnek granulovaný, pepř černý mletý, petržel nať.
Popis:
Jemná grilovací směs.
Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
V kuchyni fantazie nezná hranice.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    
                        5,0
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                1 hodnocení
                    
                    
                
                                        
                    Přidat hodnocení
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            


