Používáme cookies Používáme cookies, abychom Vám zobrazovali pouze věci, které Vás opravdu zajímají a neotravovali zbytečnou reklamou. Chceme, abyste se zde cítili příjemně, proto díky analýze provozu webu neustále zlepšujeme jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Kořenící směs Gruzijské a Arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, zejména fazolím, lilku a čočce. Používá se především k přípravě...
Směs se používá při grilování a rožnění vepřových, hovězích a ostatních mas, vhodné i do minutek a směsí. Vhodné například i na obalení sýra k dušené nebo grilované zelenině...
Aktuální podoba Aztéckého pokladu je na fotkách v misce.
Tato kořenící směs se používá na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád,...
Jemná grilovací směs bez soli, která je vhodná pro děti a všechny, kteří mají rádi jemné směsi. Hodí se na grilování nebo pečení kuřat, do mletých mas, ryb, luštěnin, zapečených...
Směs určená především do orientální a čínské kuchyně Nádherně aromatická směs voní po badyánu a skořici.
Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před...
Směs určená především do orientální a čínské kuchyně Nádherně aromatická směs.
Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo...
Čubrica je vhodná především do mletých mas, k dušené a zapečené zelenině, luštěnin, do vařených brambor, slaných pomazánek, sýrů nebo polévek.
Všechno jednotlivé koření si sami...
Garam Masála je Indické koření do masitých a zeleninových pokrmů.
Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a...
Řecká kořenící směs s rozmarýnem a bazalkou na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa.
Všechno jednotlivé koření si sami...
Harissa je Tuniská ostřejší směs koření do masitých a zeleninových pokrmů.
Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a...
Indické kari se používá na všechny druhy masa, do smetanových omáček, dušené zeleniny a zeleninových salátů, rýže, na ryby a do některých polévek. Směs indické kuchyně do mas a...
Kuskus se používá k přípravě tradičních arabských pokrmů, jako je bulgur, hummus, nebo kuskus.
Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před...
Kořenící směs Mexiko se používá se k přiostření a dochucení a přiostření různých druhů grilovacích omáček, masových směsí, grilované a restované zeleniny.
Všechno jednotlivé...
Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Může obsahovat stopy celeru, hořčice a sezamu.
Tzatziky je původní řecká kořenící směs, která je určená do jogurtů se strouhanými okurkami, česnekem a olivovým olejem. Můžeme ji použít do pomazánek, majonéz, dresingů a...
Zátar je kořenící směs blízkého východu do masitých a zeleninových pokrmů, jogurtů, salátů, placek. Velice univerzální směs koření.
Všechno jednotlivé koření si sami...